Girls at bat kører nu!

Vi har fået to datoer på plads til vores første arrangementer og vi glæder os til at tage imod piger i alderen 6-14 år

  • Den 3. juni i Ballerup
  • Den 26. august i Gladsaxe

Eventet kommer til at vare fra omkring klokken 10.00 til 14.00, starter med information og opvarmning i aldersgrupper og til frokost er der fælles hygge og mad hvorefter der afsluttes med kamp og leg for de mindste. Vi inviterer også piger fra Sverige, så spred ordet og tag en veninde med der skal prøve softball første gang, så sikre vi det bliver en sjov dag.

D. 29. april var også en af vores datoer, men vi har valgt at lave et pop-up event i Fælledparken og håber at se flere af jer og andre piger til en hyggelig dag hvor vi forhåbentligt kan prøve vores lækre nye udstyr af, spille lidt kamp og tage nogle lækre billeder til at promovere softball og Girls at bat. Der er ingen tilmelding denne dag og alle er velkomne ny som erfaren. Mere information følger på hjemmeside, Facebook og Instagram.

Sidst men ikke mindst har vi stadig en enkelt dato, som man kan købe ind på. Det er efter sæsonen i oktober, men vi vil gerne have tilbagemelding hvis man er interesseret hurtigst muligt og vide hvilke faciliteter der bliver til rådighed.

Kontakt

Send en mail til Helle Sylvest på
girlsatbat@softball.dk

Eller kontakt
Jan L. Poulsen fra Lyngby Jokers
Philip Spielmann fra Aarhus Royals
Camille Moulinou fra Gladsaxe softball klub