Stor succes med battingbure

Stor succes for Softball og baseball med flere battingbure arrangementer på tværs af Danmark.

Sidste weekend mødtes den danske idrætsverden for anden gang i Aalborg for at fejre DM-ugen og afholde officielle Danmarksmesterskaber for 40 sportsgrene.

Besøgende kunne samtidig komme ind i DM-ugens kom-og-prøv-park for at prøve forskellige sportsgrene. Softball var fint repræsenteret ved Aarhus baseball Softball klub, som havde sat battingbur op, hvor folk kunne komme ind og prøve at svinge efter hegnet!

Kom-og-prøv-parken var ifølge arrangørerne en stor succes og havde over 15.000 besøgende, der prøvede 30 forskellige aktiviteter.

Dansk Softball Baseball ønsker at bygge videre på succesen ved DM-ugen, så vi til næste år kan være endnu mere til stede og deltage med det første Danske mesterskab i Baseball5.

Baseball5 vil blive introduceret til mændenes EM i uge 30 og bliver forhåbentlig starten på en turnering som spiller sin finale ved DM-ugen i Herning til næste sommer.

Udover arrangementet i Aalborg, var samtidig endnu et battingbur i fuld gang, 300 km væk i Hørsholm, for at promovere det kommende Softball EM for Herrer. Nysgerrige besøgende kunne prøve at svinge et bat i battingburet på Hørsholms gågade, hvor de også kunne møde spillere fra herrelandsholdet og høre om EM turneringen, der spilles 24.-29. juli, netop i Hørsholm

Vores Fyn klubber er også meget flittige med battingbur arrangementer og en stor tak skal lyde både dem, samt Aarhus baseball softball klub og Hørsholm softball klub for at sætte fokus på synligheden af vores sport i hele Danmark.