Softball for børn

Softball kan spilles af alle og det er aldrig for sent at starte. 

Dansk Softball Forbund har juniorrækkerne U19, U15 og U12.

Der spilles softball i juniorrækkerne på stævneniveau i løbet af sæsonen. Sæsonen afsluttes ligeledes med en masterskabsturnering for U12, U15 og U19. Der spilles ligeledes også et indendørs-DM i starten af året for U12 og U15. Læs mere i turneringsprogrammet her for U12 og her for U15.

Begivenheder og camps

Forbundet udbyder løbende forskellige træningscamps, afholder begivenheder mm. i juniorregi. Hold øje med kalenderen for mere information.

Girls at Bat

Et tilbagevendende event er Girls at Bat som henvender sig særligt til piger i juniorrækkerne U12 og U15 men også stræber imod at vække interessen for de lidt ældre kvindelige spillere i trænerrollen. 

Der er fokus på en sjov dag med læring i softball på de niveauer pigerne er på og at pigerne i en tidligere alder kan spille med andre piger, da pigerne ofte er meget få i klubberne og ikke alle spiller med andre piger før damerækken.

Målet er at skabe flere pige kampe i juniorårene og give både store og små piger andre at spejle sig i, i sporten og dermed øge interessen og med tiden niveauet i dansk softball. 

Se mere om projektet på siden for Pige Indsatsen, under Udvalg (under opbygning) og find kommende events i kalenderen.

Junior Camp

Årets junior tur plejer at være et stort samlingspunkt for alle børn i sporten, hvor dygtige trænerer fra ind- og udland underviser og der skabes nye venskaber på kryds af klubberne for både forældre og børn, hvilket er med til at skabe et helt særligt sammenhold på tværs i sporten. 

Turen har flere år ligget i Kristihimmelfartsferien og har været i både Holland, Tjekkiet og Sverige.

Players Passport

Dansk Softball Forbund tilbyder Players Passport til klubbernes juniorafdelinger. Players Passport er det et teknikhæfte for juniorer, hvor udvikling af softball færdighederne er i fokus.

Alle klubber kan bestille ét eksemplar pr. juniorspiller og én coaches guidelines til hver af deres juniortrænere. Læs mere her. For at modtage hæfterne skal klubberne blot sende nedenstående oplysninger til info@softball.dk:

Antal “Players passport”

Antal “Coaches’ guidelines”

Klubnavn

Leveringsadresse

        

Når man har lært alle øvelserne i passet, modtager man et flot diplom fra Dansk Softball Forbund. Der er to diplomer man kan opnå:

1) Det røde diplom, når spilleren i første omgang har fået godkendt færdighederne

2) Guld diplomet, når spilleren har bestået med “excellence”

Trænerene bestiller diplomerne ved at skrive til info@softball.dk


Forbundets Juniorudvalg kan kontaktes på junior@softball.dk.

da_DKDA_DK
Skærmbillede 2020-08-27 kl. 11.21.04

VI BRUGER COOKIES PÅ DETTE SITE FOR AT FORBEDRE BRUGEROPLEVELSEN