U-18 herrehold tager sølv i dette års Baltic Cup

Sølv til Baltic Cup

Danmarks U18 herrehold er vendt hjem til Danmark solskoldet, trætte og med en flot sølv pokal under armen. Denne gruppe, fleste af dem værende rookie-spillere overraskede konkurrenterne, men ikke dem selv, da to lange solrige Stockholm-dage smeltede sammen til en enorm udviklingsoplevelse for disse unge mænd. 

Danskerne akkumulerede nok point gennem sejre og uafgjorte kampe til at chokere deres meget mere erfarne modstandere – hvoraf de fleste har spillet fastpitch softball, før vores drenge blev født. Højdepunkter i turneringen inkluderede:
At besejre det svenske herrelandshold i 5 innings – pitcher Victor Elsner registrerede 13 af de 15 mulige outs ved strikeout. To solide, uden-tvivl homeruns af Nicklas Wickman og Sebastian Andersen. En kæmpe holdindsats inklusiv fremragende bunting, base stealing, fremrykning af baserunners og opretholdelse af kampgejst og intensitetsniveau gennem den lange weekend. 

Finalen bød på, at Danmark kæmpede sig tilbage, men  fangede kun næsten en rutineret gruppe fra Venezuela (tjekkisk pitcher og catcher udlånt) til at komme til kort med 7-5 i en episk 7-innings kamp om top præmien. 

Dette års Baltic Cup var det første af mange skridt mod holdets mål om at deltage i EM 2023 og at kvalificere sig til VM senere samme år.