Medlemsregistrering 2022

Så er det igen tid til at tælle medlemmer og indberette til DIF (medlemstal.dk). 
Alle klubber har den 1. december modtaget en mail fra CFR (Centralt ForeningsRegister). Mailen er sendt til formand og kasserer med log-in information.
Når man logger ind er der adgang til vejledninger og her kan man også opdatere klubbens kontaktinformation. 

Det er som altid meget vigtigt, at klubberne husker at indberette alle medlemmer. Dette gælder alle, der har været medlem af klubben i min. 3 måneder i løbet af 2022. Det gælder også medlemmer, der er fritaget fra kontingent f.eks. trænere, æresmedlemmer m.fl.).  Der skelnes ikke mellem aktive og passive, så længe der er tale om medlemmer! Der er altså ikke tale om et øjebliksbillede, men om at få talt alle 2022 medlemmer. 

Der er nok ikke tvivl om, at vi fortsat er påvirket af tidligere sæsoners corona-restriktioner, men vi håber at vi efter et år med fuld aktivitet, har fået tilgang af nye (eller tidligere) medlemmer. 

CFR-systemet har mulighed for at udveksle oplysninger med flere foreningsprogrammer. Det betyder, at hvis I benytter jer af et af disse foreningsprogrammer (pt. Conventus, Klubmodul, Holdsport, WinKAS, Clumeo, Zakobo og Foreningsadministrator), kan I indberette medlemstal direkte derfra.

Som altid hjælper vi meget gerne, hvis der er spørgsmål til registreringen. Der er åbent for indberetning frem til og med den 31. januar 2023, men gør det gerne tidligere. Så bliver det ikke glemt.